НATO на гpaница, Лyкaшeнкo плaчe кај Пyтин

НATO пристигна на границите на Белopycија, воени маневри во непосредна близина на Гродо. Лукашенко плаче кај Пyтин, добил параноја, моли за помош. Лидерот на Белopycија, Александар Лукашенко, наредил воздушно десантната […]

ЛУДНИЦА: Талибанците со куп летала

Талибанците сега поседуваат борбени авиони кои го надминуваат бројот на воздушните сили на најмалку 10 земји на НАТО, меѓу кои и Албанија, Македонија, Црна Гора, Словенија, Исланд, Луксембург, Летонија, Литванија […]

ТАЖНО: Продолжува северномакедонизацијата, власта молчи

Скандал се случи на прославата по повод 20- годишнината од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор! Поранешниот генерален секретар на НАТО направи намерна или не грешка, не нарече северномакедонци. Лорд Џорџ […]

Русија со поддршка на бугарското вето!

Балканскиот полуостров е во фокусот на геополитичките влијанија на големите сили. Од секогаш е познат како „јаболко на раздорот“. Во овој момент судирот помеѓу ЕУ и Русија се случива токму […]

Бугарска фондација во Скопје врши обука на терористи!!!

Бугарската фондација „Македонија“,  е позната на македонската јавност по лицето Виктор Стојанов кој беше испратен од бугарските русофилски служби да „подарува“ бугарски книги низ Македонија. Тој беше дел од пограничниот […]