НАПАД (видео) врз францускиот кандидат за претседател

Нападот го извршија левичарски анархисти, продадени на филмот за слободна миграција и антирасизми. Францускиот десничарски претседателски кандидат Ерик Земур беше нападнат на неговиот прв предизборен митинг во Вилпенте, во близина […]

ГPУEВCКИ нaпaднaт на yлица во Бyдимпeштa

Поранешниот македонски политичар Никола Груевски, после напуштање на власта во Македонија, а поради кривичен прогон за сторени кривични дела ја напушти Македонија на илегален начин и замина да живее во […]