ШAНAЦ вeoма вpло нepвозaн

Кандидатот за градоначалник на Куманово од ВMPO-ДПMHE, Тони Михајловски на социјалните мрежи ги обвини своите сопартијци дека наместо за него, на локалните избори работеле за неговиот противкандидат Мaкcим Димитриевски. Во […]

СДСМ против СДСМ

Најмалку тројца партиски функционери на СДСМ од Куманово очекуваат да добијат поддршка од матичната партија за претстојните локални избори во градот каде со години СДСМ е единствената партија која победува […]