ИСУС ХРИСТОС како вистински изгледал

Експертите го реконструирале лицето на Исус Христос, ќе бидете изненадени како тој всушност изгледал! Уште од почетокот на Христијанството, Исус е прикажан како русокос, висок, со светол тен и светли […]