ДЕМАНТ: ВМРО ДПМНЕ демантира соработка со СДСМ

Во врска објавената Вест на МКДенес под наслов „ВМРО ДПМНЕ и СДСМ се обединија“, официјално реагираше ВМРО ДПМНЕ со реафирмирање на веќе објавен демант и дополнително појаснување. Во демантот на […]