СКАНДАЛ: Даниловски со шамари за Филипче

Епидемиологот Драган Даниловски кој секојдневно дава совети на граѓаните и ги соопштува своите ставови за текот на пандемијата јавно ги повика своите колеги од Комисијата за заразни болести и Комитетот […]