БОЈКО победи, еве колку Бугари гласале во Македонија

Централната изборна комисија во Софија, според првичните резултати соопшти дека на вчерашните парламентарни избори во Бугарија, од Македонија гласале околу 650 бугарски државјани во Скопје, Охрид, Струмица, Кавадарци, Прилеп, Битола […]