„СТАРО, МЛАДО, МАШКО И ЖЕНСКО НА НОЗЕ СЕ КРЕНАЛО!“ Македонецот НЕМА ДА ДОЗВОЛИ да биде победен – ПИРЕЈ е тоа!

Македонија, Политика

Еве зошто нема Македонецот да дозволи да биде победен. Еве зошто и како Македонецот опстоил 3000 години. Пиреј е тоа!- ова се само дел од коментарите оставени под ФОТОГРАФИЈАТА НА ДЕНОТ.

Три месеци не е излезен надвор, две недели не е станат од кревет, ама кога се работи за Македонија, не постои сила што ќе го запре, пишува синот на овој татко херој.