АВГАНИСТАНЦИТЕ ќе гласаат за СДСМ, што им ветија

Забава

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев им се обрати на Авганистанците во Кабул со барање да агитираат кај нивните сограѓани во Скопје, да гласаат за СДСМ.

Бидејќи педофилијата е легална во Авганистан, а град Скопје финансира педофилски кампови, на Авганите ќе им ветиме можност во Скопје да се чувствуваат како дома!

*забавата понекогаш знае да испадне и вистина! Овој текст е секако со забавна содржина!