Власта ги замени Комитите со Шверцери на Европско

ШВЕРЦЕРИ СЕ КООРДИНАТОРИ ЗА МАКЕДОНСКИТЕ НАВИВАЧИ НА ЕВРОПСКО Владата одлучи целосно да ги понижи Комитите. Таа назначи координативно тело кое би ги „олеснило“ тие обиди. Тоа тело се состои од […]

Илија Димовски со финансиски извештаи

Поранешниот претеник од редовите на ВМРО ДПМНЕ Илија Димовски објави финансиска анализа на нековата офцијална фан страна. Големите лаги на малите провидни политичари… СДСМ ја задолжува Македонија со 2,4 пати […]