(Видео) Ќе се наежите: Трогателна прегратка на болниот Мајкл Џ. Фокс и Кристофер Лојд 37 години по филмот „Враќање во иднината“

Мајкл Џеј Фокс и Кристофер Лојд повторно се сретнаа 37 години по првиот филм во сагата „Враќање во иднината“. Емотивно најтрогателниот момент беше оној на нежната прегратка на Марти и […]

ВЕСТИ ЗА РАНОБУДНИ: познат доктор откри рецепт за сите болести?!

Познатиот лекар Едвард Хардвиз тврди дека неговите совети за здрав начин на живот ќе ви помогнат да ги излечите сите болести, а еве што вели: Секое утро погледнете го по […]