OНA кoга на Дpyгаpoт му тpeба стpyчна пoмoш

Господинот другар и Другарот господин Апасиев лидер на демек Левица, учесник во шарената револуција, фрлач на боја врз македонската чест и историја, соработник на Катица Јанева во СЈО на предметите […]

УAПCEН кyмoт на Фpчкoвcки, дел од MНP eкипaта

Откако стана јасно дека светски мафијаши се користеле со македонски дипломатски пасоши и биле транспортирани низ светот во организација на македонски дипломати, по потреница на ИНТЕРПОЛ беа притворени неколку македонски […]