АНТИКОРУПЦИЈА: Филипче да си оди

Билјана Ивановска, претседателката на Државната комисија за спречување на корупција, смета дека оставката на министерот за здравство Венко Филипче треба да биде прифатена од страна на премиерот Зоран Заев по […]

СКАНДАЛ: Режимот на Грујо вода да им носи!

На денешната владина седница на демек демократската влада на Заев, биле разгледувани предлози како да се малтретираат и заплашуваат административци, особено пред локалните избори. Еден од предлозите бил преку видеонадзор […]