HAJДОБPИОТ бopбен aвиoн вo cвет (видeo)

Технологија

Најдобриот борбен авион на свет е американскиот F-35 Fighter Jet, чии перформанси се засега недостижни за руските или кинески играчки, а особено за нивните радари.

Неговите перформанси може да ги погледнете на следниот линк:

https://fb.watch/a1SqW9zZzV/