НАЈДОБРОТО низ призмата на Шахпаска

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, попладнево остварила онлајн состанок со Мисијата на меѓународниот монетарен фонд (ММФ), предводена од Бергљот Бјорнсон Баркбу, на кој меѓудругото, се разговарало за […]

ДОБРО УТРО од аматерката со “министри немпетели“

Министри “немпетели” пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкyлтeт Повторно донесена парадоксална одлука на Влада. Овој пат “заспала” Шахпаска. Се бара “чаре” да се најдат попишувачи за престојниот попис […]