ПEНДАPOВСКИ пpoдолжува со шaмapи за oтpeзнyвање на CДCM

Коментирајќи ги состојбите во државата, претседателот Стeво Пeндаpoвски во интервјуто за 360 степени рече дека најголемата грешка на власта е поставувањето погрешни луѓе на некои позиции. За пример ги зема […]