ВАЖНО: Ако Германија не успеа, како Македонија со вакви поплави

Откако Германија и Белгија беа катастрофално поплавени, најавите за невреме и во Македонија предизвикаа сериозни дилеми. Се поставува прашањето колку навистина се подготвени надлежните служби да се справат со евентуални […]