КОЧО има нешто да Ви каже за цената на струјата

Станува се поизвесно дека струјата ќе поскапи. По Нова година цената на струјата ќе расте, потребно е да им се помогне на најранливите граѓани, тврди поранешниот вицепремиер за економски прашања Кочо […]

Дали Македонија има прескапи патарини во споредба со Балканот?

Летната сезона одамна започна  голем број од нашите граѓани веќе се упатени кон различни туристички места. Патарината е значаен дел од трошокот што се  прави за патувањето . Ако одите […]