ТРАГЕДИЈА: Радев да не зине, да не излаже

Претседателот на Бугарија, Румен Радев веќе служи за потсмев во Македонија. Типот освен што шири лажни вести поврзани со теми од Македонија, ништо друго не прави. Монти Пајтон политичар! Бугарската […]