ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Срушени најмодерните руски авиони, паѓаат како круши

Европа

Херојската украинска армија се бори на секој чекор за својата татковина.

Во живо снимка од погодени најмодерни руски авиони, кои паѓаат како круши:

One thought on “ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Срушени најмодерните руски авиони, паѓаат како круши

Comments are closed.