ДИMИТPOВ oдамнa нe бeше пpoшетaн, Гepманцитe coн нeма дa ги фaти

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров од утре ќе престојува во дводневна посета на Сојузна Република Германија. Таму се очекува вицепремиерот Димитров да каже нешто што […]