СКАНДАЛ: Душко фатен во медот, дали ќе го притворат

Денес ВМРО ДПМНЕ на своја пресконференција обелодени финансиска афера за кандидатот на СДСМ за општина Карпош и директор на ЈП Водовод и канализација Душко Весковски. МКДенес ќе го поедностави соопштението, […]

ИСУС ХРИСТОС како вистински изгледал

Експертите го реконструирале лицето на Исус Христос, ќе бидете изненадени како тој всушност изгледал! Уште од почетокот на Христијанството, Исус е прикажан како русокос, висок, со светол тен и светли […]