(Видео) Трамп со неверојатен одговор за резултатите од изборите!

Новинарката на „Њуз нејшн“ којa го интервјуираше поранешниот американски претседател Доналд Трамп во текот на изборниот процес објави дека Трамп поддржал повеќе од 330 кандидати на Републиканската партија во изборната […]

ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ овие се првите информации

Според интерни информации од двете водечки партиски блокови на СДСМ и ВМРО ДПМНЕ, опозицијата е во огромна предност. ВМРО ДПМНЕ води во скоро цела Македонија, без Струмица каде во предност […]

Сосема нова физика

Резултатите од големите експерименти со големиот хадронски судир предвидуваат непозната космичка сила Ново соопштение од Европската организација за нуклеарни истражувања „ЦЕРН“.  Откри дека анализата на резултатите од 10-годишните податоци од […]