РУСИЈА со лажни вести за супер оружје, еве ја реалноста

Повторно македонската јавност е жртва за руското супер оружје, а тоа е ширење на лажни вести помеѓу нашите граѓани за наводната воена супериорност на Русија наспроти НАТО. Овој пат се […]