Љубчо со поделба на Македонија, Заев молчи

Скандалозно обраќање по повод 30 години независност на поранешниот премиер Љубчо Георгиевски и сегашен коалициски партнер на Зоран Заев, со политиките на Милошевиќ. Љубчо Георгиевски во дневникот на „Сител“ коментирајќи […]