ШАМАР на Богојески за бугарско МНР: ЕУ ЈА НАПАДНА МАКЕДОНИЈА!

Бугарското Министерство за надворешни работи денеска излезе со ново соопштение во кое реагира дека во Северна Македонија се поттикнува антибугарско расположение од политичари и јавни личности кои за таа цел […]