Кои се ХЕРОИТЕ од кризата во Македонија

Австриските пожарникари и волонтери се дефинитивно херои од кризата во Македонија во 2021 година. Таква силна поддршка и добра организација, никогаш не сме очекувале од Австрија. Благодариме за се што […]

УДАРНА ВЕСТ: Овие херои не смеат да одмараат, власта смее

Овие луѓе се херои: За миг решија да одморат и да земат душа! Наши пожарникари кои храбро се борат со пожарите конечно можат да здивнат. Овие чесни политичари одлучија да […]

НOВA МEГA AФEPA ја тpece Владата на Заев

Фалат 536 пожарникари, а Владата вработува нови 166 политички полтрони во МПСОЗ Македонија исправена пред нов скандал. На среде огнена стихија во која буквално гори половина од територијата на државата […]