УДАРНА ВЕСТ: Овие херои не смеат да одмараат, власта смее

Живот, Македонија

Овие луѓе се херои: За миг решија да одморат и да земат душа!

Наши пожарникари кои храбро се борат со пожарите конечно можат да здивнат.

Овие чесни политичари одлучија да им дадат по 10.000 ден, да се почестат. Свака част политичари.

Пожарникарите за миг решија да одморат и да земат душа, а политичарите одлучија малку да одморат од сите маки што им ги прави овој непрокопсан народ.