ОТКРИЕН датумот на рускиот напад, Украина подготвена да ги раскине Русите

Руските тенкови и војници би можеле да бидат само неколку недели оддалечени од поминување преку украинската граница и предизвикување сеопфатен конфликт во Европа, тврди еден од главните генерали на Киев. […]

Македонија на Олимписки игри !

Дејан Георгиевски со победа над актуелниот олимписки шампион Радик Исаев од Азербејџан резултат 13:6 обезбеди историска олимписка норма. Денес Дарко Костовски објави: “Денеска е ден на Македонското знаме! Почитувани, со […]