ТЕМПО сведочи за обединувањето на Македонија (видео)

Светозар Вукмановиќ – Темпо, личниот пратеник на Тито за Македонија и КПМ лично сведочи за злосторствата во Македонија, за одбивањето на се оди на Сремски фрон, за македонските борци за […]

НАЈНОВО: Кривична пријава за Заев

Македонски концепт преку нивниот промотор Петар Богојески, подготвуваат кривична пријава за премиерот Зоран Заев за национално предаство, поради стапување во противуставен и неовластен сојуз со други држави. Се мисли на […]