ТЕМПО сведочи за обединувањето на Македонија (видео)

Изјави

Светозар Вукмановиќ – Темпо, личниот пратеник на Тито за Македонија и КПМ лично сведочи за злосторствата во Македонија, за одбивањето на се оди на Сремски фрон, за македонските борци за обединета Македонија – Врдар, Егеј и Пирин и сл.

Погледајте во видеото:

https://fb.watch/7T227KaOta/