НОВ ВЛАДИН СОСТАВ – Кој останува, а кој си оди?

Најтесното партиско раководство вечерва на Бихаќка прави последни подготовки пред утрешниот Централен одбор на кој највисокото партиско тело на СДСМ треба да го заклучи финалниот состав на новата влада на […]

ТАЧЕ новата влада ќе ја објави на 09 јануари, ова се министрите (видео)

Мандатарот Димитар Ковачевски брои ситно до објавувањето на составот на новата Влада, што ќе се случи на 09. јануари, во која ќе има многу нови имиња, пред се од редовите […]

Мандатарот со предлог за НОВИ МИНИСТРИ

Мандатарот Ковачевски, утре ќе го запознае партиското раководство со кадровските решенија за идни министри во новата Влада. Според информации на Сител, Ковачевски на состанокот ќе ги презентира заклучоците од средбите […]