СЕ СЕЌАВАТЕ на љочето што ПУКАШЕ кон граѓаните? Влезе во власта!

Дали се сеќавате на љочката што пукаше кон македонските граѓани, кои мирно протестираа против т.н. француски предлог пред неколку месеци? Токму таа љочка е функционер на партијата на Арбен Серивари, […]

КОИ МИНИСТРИ ќе бидат на црна листа на САД

Тројца дипломати од Стејт департментoт биле во Македонија во мисија на собирање информации што се случува на политичката сцена, во бизнис сферата и во правосудството – нивното мислење ќе биде […]

КАКОВ СРАМ: Рама прави реконструкција на МК Влада

Македонија на колена, Рама договара реконструкција на македонската Влада, измеќарите од СДСМ верно исполнуваат. Останува само уште еден чекор за Албанците целосно да го преземат мнозинството во македонската влада, а […]