MK медиуми со лажни вести за CAД

Неколку македонски медиуми, од листата на поддржани компании од „странските руски инвестиции“ упорно шират лажни вести во македонската јавност, со цел нарушување на поддршката на граѓаните на НATО и EУ. […]

АВСТРИЈА од Курца до курца

Австриската опозиција вчера побара оставка од канцеларот Себастијан Курц и поднесе барање за одржување вонредна седница на Парламентот, а неговиот владин партнер – партијата на Зелените, изрази јасни резерви за […]

МИЗЕРНО: МК медиуми со поддршка за насилството на СПЦ

Осуди за начинот на кој СПЦ изврши насилство врз црногорскиот народ и нивната желба да имаат свој црногорски свештеници и своја црногорска Црква, пристигнаа од целиот свет. Вклучително и од […]