ЗЕКОЛИ јавно прашува што е со аферите на Шеќеринска?

АНАЛИЗА, Изјави

Политичкиот аналитичар Арсим Зеколи со вознемирувачко и многу логично прашање во врска со објавените афери и корупциски скандали на министерот Шеќеринска.

На неговата фан страна на ФБ тој прашува зошто ниту еден медиум не известува за објавените афери на Радмила Шеќеринска, особено зошто не пренесуваат опозициските медиуми?

Тој нагласува без разлика дали некој е убеден или не во вистинитоста на објавените анализи и аргументи, сепак останува прашањето зошто никој не известува? Од што се плашат медиумите и новинарите?

Дали токму фамозната „сокриена држава“ во Македонија дејствува во заштита на нејзиниот корумпиран кадар како Шеќеринска?