НАЈНОВО од Владата, сите ќе лабавиме

На својата официјална фан страна, Владата на премиерот Заев се пофали со легализација на дрогата. Утврден е Предлог-законот за контрола на опојни дроги и психотропни супстанции во кој се транспонирани […]