ДОБРО УТРО со Аматерката: Македонците ЌЕ ЈА ПРЕЖИВЕАТ  амбициозната, будалетинка Апасиев, но неможат да го преживеат ПРЕДАВСТВОТО на македонскиот народ

пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкултет Цицерон: „Една нација може да ги преживее своите будали, па дури и амбициозните,  но не може да го преживее предавството однатре“. Аматерката: […]

ДОБРО УТРО СО АМАТЕРКАТА и македонската толеранција на заканите од Бујар

ВАНДАЛИЗМОТ И ВАРВАРСТВОТО НА ДУИ НАШ СЕКОЈДНЕВЕН РЕАЛИЗАМ пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкултет До тука било трпението на македонскиот народ. Многу поминал овој македонски народ за да […]

СТРАШНИ навреди, омраза и клевети за МПЦ – ОА од Русија (видео)

Навредливи, омоловажувачки и дискриминирачки квалификации од „православните браќа од Русија“ на снемтка на МПЦ-ОА. Главната причина е што МПЦ-ОА, продолжува да се бори во православниот свет за својата вистина и […]