ШВАЛЕРКАТА НА ПУТИН, каде патриотски се сокри со децата?

Љубовницата гимнастичарка на Владимир Путин, позната по нискиот морал како жена, стана предмет на потрага за местото каде се крие со нивните четири мали деца, после војната која ја предизвика […]

Народот гладува, Шеќеринска лудува!

Во услови на масовно гладување помеѓу граѓаните, недостаток на основни услови за живот, министерката за одбрана Радмила Шекеринска лудуваше со помош на инструктор за летање.  Шеќеринска леташе со параглајдер за […]