Лекарите специјализанти и денеска на штрајк, ќе ја чекаат одлуката на Владата за зголемување на надоместоците

Лекарите специјализанти донесоа одлука нивниот штрајк да продолжи и денеска, иако Владата најави дека ќе расправа за нивните барања за покачување на паричниот надоместок за време на специјализацијата и за […]

ТРАГЕДИЈА: ПУТИН е тешко болен, дали се знае денот кога ќе умре

„ПУТИН се бори со РАК на тироидната жлезда!“: Руски истражувачки новинари носат докази „Путин има тумор на тироидната жлезда. Независниот руски медиум „Проект“ ја обелодени тајната која е најчувана во […]