ПОЛАГАЊЕТО НА КРСТОТ ВО ВАРДАР согласно мерките и препораките од Влада

Годинава тоа се случува со еден таков избор само за да се задржи форматот и да се изврши обичајот. Ако имаше пријавувања тоа ќе значеше дека може да се пријават […]