УДАРНО обраќање на Богојески, отворено за кражбата на струја и корупцијата

Ударно обраќање на Богојески од Македонски концепт во врска кризата во Македонија, но со клучни поенти. Богојески отворено говори и за начинот на кој не ограбуваат нас граѓаните со енергетската […]

Кои се ХЕРОИТЕ од кризата во Македонија

Австриските пожарникари и волонтери се дефинитивно херои од кризата во Македонија во 2021 година. Таква силна поддршка и добра организација, никогаш не сме очекувале од Австрија. Благодариме за се што […]