ТРАУМИ ОД ДЕТСТВО од Југославија, истакна Врабевски

Финансиерот на бугарските клубови во Битола и Охрид, бугарскиот бизнисмен Милен Врабевски, во гостување на Бугарската национална телевизија (БНТ), најави дека ќе се отворат 20 бугарски клубови во земјава. Тој имаше настап […]