Спречено УБИСТВО ВО КАФУЛЕ – УАПСЕН млад човек кој избоде постар гостин

Спречено убиство во кафуле во Крагуевац: Уапсен млад човек (24) кој избоде постар гостин На осомничениот му е одредена мерка притвор до 48 часа и со кривична пријава ќе биде […]