НОКАУТ: Пановски го нокаутира Филипче

Живот, Македонија

Др. Пановски за новите мерки на Филипче:

Мерките на власта се нелогични и задоцнети. Како некој кој прележал, дарувал плазма со антитела, ама истиот тој не смее да влезе во кафуле? – прашува професор Пановски

После ова, се бара каде е Филипче ставен на апарати!