СКАНДАЛ: Душко фатен во медот, дали ќе го притворат

Денес ВМРО ДПМНЕ на своја пресконференција обелодени финансиска афера за кандидатот на СДСМ за општина Карпош и директор на ЈП Водовод и канализација Душко Весковски. МКДенес ќе го поедностави соопштението, […]

ЈАКИМОВСКИ самостоен кандидат, ВМРО оди со друг!

Некогашниот градоначалник на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски на социјалните мрежи објави дека повторно се одлучил да се кандидира за прв човек на оваа општина. „Сакам да ве известам дека одлучив […]

Најново: Рackoлот во CДCМ продолжува

Битката во СДСМ помеѓу заевисти, почитувачи на „северна“ и бранковисти кои одбиваат да ја користат „северна“ се продлабочува. Градоначалникот на Карпош Богоев, признат како „бранковото дете“ во СДСМ, му забо […]