Чекор поблиску до ИСПОЛНУВАЊЕ на ЖЕЛБАТА на Нинфомакс и Милош, погледнете!

Чекор поблиску до исполнување на желбите на МИЛОШ и ИНФОМАКС – ПРОФЕСОРКАТА ЌЕ БИДЕ! Некогашните ВЕРНИ поддржувачи на Гордана Силјановска Давкова, денес НАЈГЛАСНИ ХЕЈТЕРИ против неа! Погледнете и ќе ви […]

НЕ црна туку МОРБИДНА ви е кампањава!

пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкултет НЕ црна туку МОРБИДНА ви е кампањава! Морбидна ви е кампањата СДС! Никако да ви дојде памет дека со ваквите инженеринг-мисии нанесувате […]

CКAНДAЛ: Лојалните на Мицкocки дел од рycкaта aкциja за бyгapcкoтo прашање

Минатата недела забележана беше широка офанзива на сите проруски елементи од Македонија, кои се обидуваат да го спречат решавањето на бугарското прашање во Македонија. Акцијата започна со неколку објави на […]