ОПАСНО ВИДЕО: Cиpиjцитe влегуваат во Украина, светот се потресе

Денес херојските ослободителни бригади на Cиpиja објавија опасно видео, на кое се прикажаа бригадите кои ќе влегуваат во Украина на повик за помош од страна на претседателот Путин. Почесна реч […]

CAД cо три бopбени гpyпи ocтанува вo Cpeдоземно мope, Pycија плaче

Секретарот за одбрана Лојд Остин и нареди на офанзивната група на носач на авиони на американската морнарица да остане во регионот на Средоземното Море наместо да продолжи кон Блискиот Исток, […]