ОПАСНО ВИДЕО: Cиpиjцитe влегуваат во Украина, светот се потресе

Забава

Денес херојските ослободителни бригади на Cиpиja објавија опасно видео, на кое се прикажаа бригадите кои ќе влегуваат во Украина на повик за помош од страна на претседателот Путин.

Почесна реч одржа командантот на единиците генерал мајот Квиско Ал Стојко, а војниците го поздравија со величенствено урааааа во стил на руската армија.

На маршот се носеше портрет од херојот на Cиpиja, генералот Абин Ал Тиква, кој ќе биде почесен војсководец на инвазијата на сириските бригади во Украина и врз Eвpoпа.

 

После прикажување на ова видео, сведоците од Британија кажуваат дека нивниот премиер Бopиc Џoнcoн добил запек, а американскиот претседател Џoe Бajдeн има силна несоница.