Кој е новиот особено близок цимер на Боки 13 во келија во Идризово

На социјалните мрежи се појави фотографија од Бојан Јовановски во јавноста познат како Боки-13 направена во КПУ Идризово. На фотографија Боки е со неговиот особено близок цимер од затворот и […]