Кој е новиот особено близок цимер на Боки 13 во келија во Идризово

Забава

На социјалните мрежи се појави фотографија од Бојан Јовановски во јавноста познат како Боки-13 направена во КПУ Идризово.

На фотографија Боки е со неговиот особено близок цимер од затворот и слават роденден. Боки-13 и во затворот се труди да изгледа стилизирано и средено, а очигледно има и причина за тоа, со особено симпатичен цимер ја дели затворската келија.